Projectavonden

Ook deze keer organiseren we weer projectavonden. Tijdens deze avond nemen we je mee naar Costa Rica. Op het eerste gezicht een prachtig vakantieland, maar we laten je ook het échte Costa Rica zien. We delen bijzondere verhalen van inspirerende Costa Ricanen. Daarnaast vertellen we meer over de manier waarop wij de kerken in Costa Rica kunnen helpen.

Natuurlijk delen we ook praktische tips om zelf met het Diaconaal project aan de slag te gaan. Denk aan ideeën voor acties en een toelichting bij de projectmaterialen. Kom tijdens de borrel in contact met andere gemeenten en deel tips met elkaar.

Kortom, onmisbaar als je met je gemeente aan de slag wilt voor Costa Rica. Deze avond is een mooie aftrap voor je commissie, dus kom vooral samen!


Nodig een spreker uit

Wil je een avond over het Diaconaal project organiseren in jouw gemeente? Nodig Christiaan dan uit als spreker!

Tijdens deze avond neemt Christiaan de groep mee op reis door Costa Rica! Maak kennis met de kerk in San José en luister naar de ingrijpende verhalen van de vrouwen uit het afkickcentrum. Het is een interactieve avond die beweegt om ook in de omgeving handen en voeten te geven aan de bijbelse boodschap.

Meer weten? Of wil je Christiaan gelijk uitnodigen? Klik op onderstaande knop!